måndag 16 november 2009

Pinsamt!

Jag var precis inne i stan och träffade en kompis som nyligen har lagt ut en kontaktannons på nätet. Resten kan man väl sammanfatta som så att jag läste igenom den, blev rädd och anklagade honom för att vara lite smått schizofren. Sedan satte jag mig på spårvagnen igen, tog en metro och försjönk i mitt eget för en liten stund..

Plötsligt dök hans annons upp i mitt huvud igen, så jag började gapflabba (HÖGT!!)!! Några vände lite på huvudet, tittade bekymrat på mig och min metro, men jag tänkte inte mer på det utan skrattade gott vidare (väldigt högt som sagt, med skrattårar och hela rubbet!).

Sedan släppte själva anfallet och jag blev plötsligt medveten om vilken sida jag hade suttit och råstirrat in i medan jag skrattade - EN STOR RUBRIK OM EN FARFAR SOM RITUELLT BRUKADE VÅLDTA SINA BARNBARN!!!

Jag lade snabbt ifrån mig tidningen och glömde bort min vänstra sida av kroppen. Armen som blev kvar hamnade i en väldigt ful och konstig pose (tänk er den fjolligaste hand-och-arm-posen som finns, men hundra gånger värre än vad man nånsin sett på TV!!) och jag märkte det inte förrän jag klivit av vagnen!!

Snacka om att bete sig efterblivet, nåt måste vara seriöst fel på mig.. hahaha!!