måndag 19 april 2010

Önska kostar ingenting..

Christian har smittat mig. Nu ser jag fina hundar överallt. Jag som alltid har varit en kattmänniska ända ut i fingerspetsarna.

En granne i huset intill har en hund som lyckats förtrolla mig fullständigt! Om jag vore mer extrem och neurotisk i min personlighet så hade jag lätt brutit mig in i deras hem och kidnappat min favoritvovve!

Förresten... kan ett blogginlägg användas som bevismaterial i en rättegång?! *visslar oskyldigt* ;)

En sån vill jag ha!!!

Någonting ofrånkomligt...

På tal om något helt annat. En totalt vardaglig grej. Antingen ett måste eller ett rent fritidsintresse. Kläder. Städade nyligen ur min garderob som ni vet och nu är jag i STORT behov av nya kläder.

Jag har beställt ett par basplagg via kataloger (och ja, det känns LITE fånigt eftersom jag bor i Sveriges näst största stad numera, men... jag har inte tid att ränna runt på stan *host!* ;)
Idag hämtade jag ut paketet från HM.

Billigt, användbart och snabbt fixat!


En enkel tröja från HM.

Förslag?

Det har varit en sjukt kreativ dag. Har fått en del intressanta förslag på vad jag kan göra med mina bilder. deviantART har en webshop där man kan trycka upp sina motiv för billig slant. Intressant idé. Tar gärna emot fler spännande förslag om någon sitter och ruvar på sådana. Fast jag är fortfarande sugen på en egen hemsida.

Senaste bilden av mig.

Terapi

Eftersom jag stannade hemma från jobbet idag pga ren upprördhet så var det bara en enda sak jag kunde sysselsätta mig med.. gissa vad?

Äntligen klar! Ny bild av mig. (2010-04-19)

STOP!

Nu är det nog finito med mitt jobb.
Ska dom hålla på såhär får de söka sig en annan assistent.
Det finns gränser.

Morgonbild

Kreativiteten tycks hålla i sig. =)
Gjorde den här bilden i morse innan jag gick till jobbet.

Väldigt starkt jobbat av en morgontrött zombie
om jag får säga det själv!


Ännu en bild av mig.