fredag 13 november 2009

Kvällsluft.

Skeptiker?

Jag är lite förbryllad, igen.

Den här gången över människor som kan vara så väldigt skeptiska och ifrågasättande när det gäller vissa saker (media, fördomar, samhällsnormer, värderingars ursprung, etc) ..samtidigt som de själva följer en viss ideologi eller livsfilosofi som i sig innehåller väldigt många brister. Fast om någon ifrågasätter just dessa brister så blir personen i fråga däremot dumförklarade rakt av och oftast titulerade med ideologins värsta skällsord, dessutom (... men utan några bra argument till varför, för då räcker det helt plötsligt med ifrågasättandet i sig självt, minsann?!).

Vad jag inte kan förstå är hur de kan tillåta sig själva att bli så motsägelsefulla och fortfarande förvänta sig att bli tagna på allvar av andra?! Och ännu mindre kan jag förstå att dessa personer faktiskt ofta BLIR tagna på allvar av andra.

Hur tänker man då?!

Spökljud.

Blir så trött på mig själv. Så fort jag varit ensam i ett par timmar börjar jag både se och höra sådant som inte finns där i verkligheten. Antagligen är jag knäppare än vad ni tror egentligen.

Det brukade bara säga "klick"...

Jag blir inte bra på bild längre och det är ett faktum. Antingen har jag tappat min "fotogenitik" (om jag nånsin haft någon, haha!) eller så har jag blivit ful påriktigt. =|

(Förutom på den här bilden, men den är å andra sidan så fånig att den inte kan göra sig bra på något annat ställe än en blogg.)



Igår.

Den 4 februari

Då spelar hon i Stockholm.


Emilie Autumn.

Migrän.

Ingen bredvidgång idag, alltså.

Grattis på födelsedagen! :-*

Jag älskar dig, vi ses ikväll! <3 *längtar!*


OBS - Endast "googlad" tårta! -_-