lördag 7 november 2009

Tyson och ludertrasan!!


Otroligt underhållande bok!

Jag var rätt flitig på att läsa romaner och andra böcker när jag var yngre. Sen tappade jag koncentrationen eller kanske lusten, av någon okänd orsak.

Men nu har jag börjat läsa den här boken som handlar om fyra personer som bestämt sig för att ta livet av sig, av olika anledningar. De träffas av en slump på taket som de planerat hoppa ifrån.. och så vidare!

Karaktärerna är så komiska på sitt egna tragiska lilla vis att jag skrattat mig igenom halva handlingen, haha! Den är så klockren.



"Fallhöjd".

En titt från köksfönstret...


Här sitter någon och spanar...

Alla helgons dag / "Halloween"

I år var det varken teatersmink, party eller en panikartad sista-minuten-utklädsel som stod på schemat. Faktum var att jag inte firade halloween överhuvudtaget.

Istället var jag hemma med Christian och firade alla helgons dag med levande ljus och lite annat.

Det hör inte direkt till vanligheterna i mitt fall, men det kändes betydelsefullt och var väldigt fint. En riktigt speciell kväll som absolut tål att upprepas! :)

<--- Från det ena... till det andra! --->

För er som inte vet om det så heter han Christian. Dvs, han som gav mig muggen och fick mitt hjärta. Lite så. Och som jag får helt sjuka abstinens av så fort han är för långt borta. Det är nästan lite fånigt.

När jag gjorde slut med Olof så blev de flesta rätt chockade. Till och med jag själv, på sätt och vis. Men känslor är sällan logiska och svåra att ignorera, i synnerhet vissa av dom... sen blev det som det blev, helt enkelt.

I själva verket är jag rätt förvånad över att saker och ting kan falla på plats så snabbt igen. Att man hittar någon som man inte bara blir vansinnigt förälskad i utan som också faktiskt är riktigt bra för en.. på alla sätt och vis!!

Även om jag inte sovit i min egen lägenhet på drygt två månader, så är det inte förrän nu det är officiellt - Jag har faktiskt flyttat, igen.


Sånna här kort har ni väl aldrig fått från mig tidigare?!;)

Hoppsan? Jag tror jag dog lite.

Det var någonting som hände när jag var uppe i norrland förut. Kanske var det seglivade sjukdomen jag råkade dra på mig, frustrationen över att inte kunna göra vad jag ville den korta stunden jag var där eller helt enkelt saknaden efter personen som en gång köpte den "stabila muggen" till mig (...för ingen trodde väl att det bara var en mugg jag saknade egentligen?!) Troligtvis en kombination av allting.

Det var helt obeskrivligt skönt att komma hem igen, men det tog ett bra tag innan jag landade påriktigt. Faktum är att jag kände mig rätt nollställd. Länge. Och jag har varit rätt svår att få tag på, både på mobilen och MSN.

Men nu är allt som det ska vara. Igen. Och jag ska börja blogga lite mer. Fast det är mycket som har hänt sen sist, mest på insidan.. men också en del fysiska förändringar såklart.

Ett tag tänkte jag faktiskt starta en helt ny blogg, bara för att markera att det på sätt och vis känns lite som att jag lever ett helt nytt liv nu. Men sen blev jag lat och nöjde mig med att ändra bloggens utseende istället (det är inte klart än.. )!

Och vem vet.. kanske är det just vad jag borde göra? ...att fortsätta på mina gamla projekt istället för att lägga ned dom totalt efter en viss tid och påbörja helt nya, alltså.

Tja, vi får väl se vad som händer. =)