måndag 9 november 2009

Vem är snubben?!

Den här killen lade till mig som vän på facebook för länge sedan. Sen dess har jag mailat honom flera gånger och frågat vem han är och hur vi känner varandra, men han vägrar svara!

Jag har flera gånger försökt provocera fram ett svar genom att tagga honom på underliga bilder i mitt fotoalbum, bland annat. Men inte ens det hjälper! Så nu skriver jag här istället... han verkar ju vara lite speciell.

Jag är ett synt å plågat djur! som vill ha kompisar!

Så har han skrivit om sig själv. Och att han gillar fiske, KISS (...rockbandet, hoppas jag?!!!!) och att kolla på bonde söker fru.

En gång inbillade jag mig att jag såg honom i verkligheten också. Men det kan ha varit en synvilla? Jag kände mig rätt underlig den dagen, kan jag väl erkänna..


Så.. är det någon som känner till människan?! (Den med bäst tips får en hemlig belöning!)

-














Bjärven.

Dessa facebook-quiz...

...och min mogna humor, haha.

Levande ljus

---


...och allting blir så mycket trevligare.

Tänk på den du.

Jag upphör aldrig förvånas över hur instängt folk tänker. Och antagligen upphör dom inte att förvåna sig över mitt sätt att tänka heller, det är nästan det som är det värsta.

Såg en dokumentär på TV igår om en man som tänkte lite för långt utanför ramarna för vad som ansågs vara "etiskt korrekt" (det handlade om dödshjälp, bland annat) ...och man kan väl sammanfatta resten med kritiker som jämförde hans tankegångar med nazitysklands ideologier.

Och jag fattar inte hur folk kan vara så naiva. Eller när de ska inse att det inte spelar någon roll vilket regelsystem man följer, för det kommer alltid finnas rötägg som missbrukar reglerna ändå. Tyvärr.

Frågan är bara om man måste utgå ifrån att ALLA människor är rötägg? För är det inte på sätt och vis det man gör med överförmynderi och kritiskt tänkande till det som utmanar samhällets nuvarande normer?

Men jag vet inte. Det kanske bara är jag som tycker det är en tråkig inställning. Eller som är naiv nog att tro att det finns bättre sätt än de som redan används.

Intervjun...

... gick helt åt helvete!



-

















Nä, jag skojar bara.

Börjar på onsdag!