tisdag 16 mars 2010

Vårstädning!

Trots att det var flera månader sedan jag och Christian flyttade ihop så är det fortfarande många kläder, böcker och lådor som ligger och lurar längst in i garderoben. Tradera visade sig inte vara en sådan bra idé som jag först trodde, så det mesta kommer nog att hamna i soprummet ändå.

Igår gick jag igenom min "bildmapp" och en del äldre dagboks-anteckningar. Helt galet vilka minnen som kommer tillbaka, tänk att hjärnan kan lagra så mycket undermedvetet! *_*

Det mesta i "bildmappen" var halvklara grejer och ytterligare en bekräftelse på att 90% av alla projekt jag drar igång aldrig blir slutförda. Vansinnigt störande!

Jag gjorde dock ett tappert försök att måla färdigt en gammal tavla, men det resulterade bara i osäkra linjer och intensiva mardrömmar. Måste nog må lite bättre innan det är möjligt att ro sånna projekt i land.

Tills vidare får jag nog hålla mig till att göra lite mer "normala" saker... som att städa ur badrummet på halvtomma schampoflaskor eller att slänga gamla matrester i slasken.