torsdag 8 april 2010

01.40

... och inte ett dugg trött!! =(
Dygnsrytmen står återigen på ruta noll.

FÖRBUD och ABSOLUT OLAGLIGT borde det vara för oss koffeinkänsliga individer att surpla i oss den där förrädiska drycken..!!!

En start...

Ny bild som påbörjades idag.

Inspiration från den viktorianska eran.

Skrivbordsbakgrund

Nina Hemmingsson

Snubblade mer eller mindre över hennes bok "Så jävla normal" för några år sedan i en science fiction bokhandel (...och nördstämpeln på det kan ni spara till min dåvarande pojkvän som släpade dit mig ;) Rådiggade hennes stil då och har läst en del serier av henne på sistone igen. Dom är fortfarande roliga! Klockren humor! *fnissar*

(dubbelklicka för större bild!)

Sveriges värsta bilförare

---
Vansinnigt underhållande! (TV4 20.00)

Förresten så skäms jag inte alls över att jag bommade min egen uppkörning 2 ggr i Skellefteå (..som en lite för impulsiv 19-åring) efter att ha sett detta!

Hahaha!!!

Antagligen några av Sveriges värsta bilförare.

Kaffe - nja tack?!

Jag måste säga att jag helt har tappat förtroendet för koffein. Det gör mig inte ett dugg skärpt. Istället blir jag darrig, svag och meningslös. Känner mig ungefär lika alert som ett undernärt barn i Afrika.

Speciellt tydligt märks det när jag varit utan kaffe i några veckor. Då kommer de negativa symptomen snabbt. Ibland redan under mötena som varit orsaken till att jag druckit kaffe från början.

Det vore ganska roligt om någon ville göra en reklamfilm av detta!

Den goda drycken?!