fredag 20 november 2009

Online-redigering.

Tog några bilder idag efter jobbet. Eftersom varken min eller Christians dator fungerar som de borde just nu, så finns det i princip inga program installerade heller. En vän tipsade mig om http://www.pixlr.com som är ett redigeringsprogram online. Det är inte photoshop men funkar absolut helt okej -väldigt bra att känna till! Som vanligt är jag svag för kontraster och missbrukar dom antagligen mer än jag borde. Ha en skön helg!




4 kommentarer:

  1. Hmmm...jag fick en idé här! Jag håller ju på med scrapbooking och är alltid på jakt efter snygga foton att scrappa. Gillar verkligen dina fotografier både här och på Facebook, du har vackra porträttbilder (jag scrappar nästan bara människor), bra bildredigeringar och ofta svartvitt & sepia som jag älskar... Om du har lust så får du hemskt gärna maila över lite foton så kanske jag kan göra något med dem? Vore väldigt roligt tycker jag. :P Jag skulle inte publicera något i bloggen eller på något annat ställe utan att få klartecken från dig förstås.

    Kram!
    (anneth.strinnholm@hotmail.com)

    SvaraRadera
  2. Åh, det låter jätteroligt! Kan ingenting om scrapbooking själv, men det vore faktiskt kul att göra nåt tillsammans med dig. Jag är ju också svag både för svartvitt och sepia (tycker oftast det passar främst porträttbilder mycket bättre än vanliga färger..) Tyvärr fungerar min dator inte riktigt som den ska just nu, men det borde fixa sig till veckan. Kan ju maila över en del bilder till dig då. Var det mest porträttbilder på människor (har mest på mig själv) eller annat du tänkte i så fall? Kul idé i alla fall, vi får höras. Kram på dig! /Ann

    SvaraRadera
  3. Åh, roligt! Jag har ändå inte råd just nu att framkalla bilder (har ingen fotoskrivare) så ta det i din egen takt när det gäller mailingen av bilder. :-) Jag gillar nog porträttbilder bäst - dina är väldigt fina, så välj ut några du gillar så får jag se vad jag kan göra av dem!

    Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Ok, förstår.. En fotoskrivare hade inte varit dumt att ha! =) Men ja, jag mailar dig om någon dag då. Du får ha det bra till dess! *kramar!*

    SvaraRadera